Tutaj wchodzimy w ogarniêt± mrokiem kopalnie. Legendy mówi±, ¿e w tej kopalni ¿yje legendarny Darkrai, który straszy i zabija pokemony, ponoæ kiedy¶ ta kopalnia by³a ¿y³± z³ota. Pewnego dnia przyszed³ górnik z Darkrai'em. Wszyscy go podziwiali, a¿ us³ysza³ on rozmowê 2 górników o tym, ¿e tutaj jest tyle z³ota, ¿e mo¿na by by³o prze¿yæ na zawsze na bezludnej wyspie! Gdy to us³ysza³ udawa³, ¿e nic nie wiedzia³ wszystko by³o ok póki nie zaczêli po kilku dniach znikaæ górnicy. Pewnego dnia zgin±³ te¿ trener Darkrai'a i mówi±, ¿e ci±gle jest tam jego duch uwiêziony, aby ostrzegaæ ich przed niebezpieczeñstwem. Uwolniony zostanie gdy kto¶ opanujê ¿±dzê Darkrai'a... ale ka¿dy kto próbowa³ tego gin±³ wraz z jego pokemonami... Nikt nie jest w stanie nad nim zapanowaæ!... Czy aby na pewno? Mo¿e to w³a¶nie ty jeste¶ t± osob±? Wejd¼ do kopalni i siê przekonaj!!!
Imiê i Nazwisko[w grze]:Misty Blue
2.Starter:Zorua[Ona]
3.Ataki Startera: Drapanie,Chytre Spojrzenie,Szybki atak
4.Specjalno¶æ startera[Jak jej nie posiada wymy¶lacie wraz z dok³adnym opisem]: Iluzja
5.*Opis Specjalno¶ci[Uzupe³niamy tylko jak tworzymy w³asn±]:
6.*Imiê Startera:Darkness
7.Historia[Min 3 linijki]:Pochodzê z Black City w regionie Unova. Mam 13 lat na przygodê wraz z Zoru± wyruszy³am w wieku lat 10, wtedy równie¿ j± dosta³am. Od razu siê polubi³y¶my i mia³y¶my bardzo dobre kilka lat. Jednak Zorua wci±¿ nie ewoluowa³a, a ja nie z³apa³am ¿adnego pokemona. Dopiero niedawno odkry³am i¿ moja prawdziwa przygoda pokemon dopiero siê zaczyna... Po przygodzie wróci³am z ni± do domu. Po rocznej przerwie znów zaczê³am zwiedzaæ Regionu Unova.
8.Region w którym zaczynasz przygodê[Kanto, Johto, Hoenn, Sinnoh, Unova]:Unova
Moje Pokemony:
1.Zorua
*Imiê:Darkness
Ataki:Cienisty pazur, Drapanie, Akcja, Gryzienie
Typ:
Specjalno¶æ:Iluzja
Ekwipunek:7.000$[mg 8.000, modo 9.000, admini 10.000], Pokedex, Pokenav, Karma dla pokemonów, 7 pokeballi